onsdag 12 oktober 2011

KOLLLA !!!

Kolla på dom 3 prickarna på näsan i 20 sekunder. Därefter kollar du upp i taket. Kommentera gärna efteråt :)

TILLBAKA TILL SANDLÅDAN !!!

Följde med dottern i söndags så hon äntligen fick träffa sina små syskon och pappa. Fast än så länge är hon bara intresserad av att träffa sina syskon. Att träffa pappa kommer väl med tiden. Som alla vet så tar det ju ett tag att bygga upp ett förtroende igen när nån har svikit en riktigt ordentligt. Men som sakt hoppas att det kommer. Jag och dottern träffade iaf hennes pappa och små syskon i stadsparken. Lite av ett neutralt ställe. Var så gulligt, dotterns syster hade ritat en teckning till henne men vågade inte lämna den själv. Iaf så stack barnen iväg och började leka och vi vuxna satte oss på en bänk mitt i sandlådan. Pratade en del och tog upp det här med att hon snart får övningsköra vilket är helt sjukt att det redan är dax för det snart. Jag tyckte det var ett perfekt tillfälle att dom två får göra nåt ihop då dom aldrig har gjort nåt bara dom två. Har inte fått nåt svar direkt så får se hur det blir med det. Men det märks att man inte har barn i sandlåde åldern längre för man har ju helt glömt bort hur man ska klä sig när man är ute i lådan när det börjar bli vinter. För fy fan vad kallt det var. När jag kom hem kände jag inte längre mina tår utan dom började värka som fan när dom  sakta men säkert började tina upp. Tänkte fika i Wadköping men det var redan stänkt vilket var synd. Och för dom som inte vet vad Wadköping är så är det en liten gammeldags "by" som har bevarats i sitt urspung från hmm kommer inte ihåg men hel mysigt är det. Och på sommaren brukar det vara medeltidsmarknad mm där och på vintern är det oxå marknad i samma tids anda. Jätte mysigt att strosa runt och doften av brända mandlar och karameliserade äpplen  biter sig fast i näsan när man går där och kan riktigt föreställa sig hur människorna för i tiden gick där och myste. Underbart!!! Iaf så bestämde vi att det var dax att bege sig hemåt då vi vuxna var genom frusna medans barnen lätt kunnat stanna några timmar till eftersom dom rört på sig hela tiden. Men vi har bestämt att vi ska göra om det. Dock blir det på ett lite varmare ställe medans det är vinter. Bowling ligger  uppe som förslag till nästa gång. Men fler kommer det att bli iaf. Känns skönt att vi vuxna äntligen kan prata efter 15 år. Att vi båda jobbar för samma sak. Vårt gemensamma barns bästa.

HMMM.....

Hmm kollat igenom min blogg och hittat inlägg som jag har publicerat men som inte har blivit det så har fått publicera dom igen. Datum mm stämmer ju inte men men får gå ändå. Så håll till godo med gamla inlägg. haha

BEGÄR 2...

                           FUSION Bord och 4 stolar Bredd: 90 cm Höjd: 75 cm Totalhöjd: 76 cm                                                                                                                                                                                               Det här bordet SKA jag ha. Fattas hälften av pengarna sen är det MITT. Tur att man fyller om ett par veckor. Lovely.

BEGÄR...

Typ nåt sånt hade jag tänkt mig som man kan ställa fina härliga grejor på.FÖRHÖJA Rullbord  Längd: 100 cm Bredd: 43 cm Höjd: 90 cm

FUNNY BUNNY!!!

Vad kul ligger på ca 100 läsare per dag från hela världen. Känns kul att nån är intresserad av mitt trasliga liv.


Blir så trött på mig har fixat och donat förra veckan och den här och i dag kom jag på att jag ångrat mig och har istället kommit på nya lösningar. Så nu är det bara att börja om igen. Jobbigt fast kul när det är färdigt. Färdigt blir det inte förens jag har skramlat ihop 3tusen pix till mitt nya köksbord och sen vill jag ha en köks ö typ. Lägger upp bilder i nästa inlägg. Så får ni se vad jag menar för nåt bord. Bara älskar det.

BACILLUSKER OCH PARTAJ.....

Blev inge utgång i går festen vart inställd i sista sekund. Hade tänkt att ta och gå ut i dag istället men blir inget av det heller. Så det får bli en städ och röj helg hemma istället. Möblera om klart i sovrummet kasta och sortera en massa skit. I kväll kommer det lite folk över till dottern för film kväll så hade ju egentligen varit bra att man varit ute då ljudnivån är HÖG då hahaha. Fattar inte varför ungdomar inte kan samtala i normal samtalston. Hmm kanske var lika dan... eller näää hahaha. Skulle ha tvättat i dag men känner att jag tar det när jag är klar med städningen så man samtidigt får tvätta upp alla trasor moppar mm som blir. Förstår mig inte på folk som inte tvättar sina städ grejor efter varje gång dom har används. Om dom bara visste vilka bacillusker som frodas i skiten skulle dom nog göra det, eller inte :) Ja ja skit samma. Tror det blir att dela en pizza med dottern idag. Känner inte för att stå i köket i dag. Ha en bra lördag.

PARTAJ....

Partaj idag då IGEN :) Efter i kväll blir det nyktert ett bra tag fram över. Tar så himlans mycket energi att va ute. Man mår skit dan efter i bästa fall annars kan det vara upp till 3-4 dar. Och man får jobba hårdare på hälsan, vilket det inte är värt. Oj vad gammal och tråkig jag vart nu känner jag haha. Men ska man va fin får man lida pinn, men fan inte dubbel pinna för att man ska ha lite sprit i kroppen och va ute å svänga sina lurviga. Btw det påminde mig om att jag verkligen måste fixa mina lurviga saker till ben. haha.

HAHA...

Why you should mind your own business : - I was walking past a mental hospital and all the patients were yelling 13..13...13..13...13, the fence was too high to see over so i put my eye to a knot hole in the fence to see what was going on, I was promptly poked in the eye with a stick and then they all started yelling 14..14...14...14...14...14..