onsdag 11 maj 2011

BEGÄR 3...

Den här bokhyllan ska jag oxå ha fast ska sätta ditt vitrinskåp dörrar och andvända det som vitrinskåp åt alla mina roliga annorlunda fina prylar. Har en för kärlek för sånt som sticker ut. När jag fixat kamran och datorn ska jag lägga upp lite av det jag har. LINNARP Bokhylla svart Bredd: 115 cm Djup: 37 cm Höjd: 178 cm Max. belastning/hyllplan: 25 kg

POSITIVT!!!!

JAG SKA INTE BLI MORMOR!!!!! Så jäkla underbart. Dottern är oxå mega lättad. Nu kan man äntligen andas ut. Nä har inte tid att sitta här och gagga. Ut på en massa ärenden och måsten. Hej så länge.

TEKNIK ERROR.....

Har grejat och fixat och donat men ändå är man inte nöjd. Förbannade OCD fan vad du förstör för en.
Önskar att man kunde svänga med det magiska spöt så var det borta. Skulle vara alldeles alldeles underbart. Har ringt en del tråkiga samtal och efter mycket om och men fått en tid på mödrarvården till dottern. Mm blir gravtest i morgon. VILL INTE bli mormor vid 32 års ålder. Dottern är om det skulle vara så införståd att det måste bli abort. Dels är hon inte mogen nog att ta hand om sig själv dels har hon alla jobbiga problem att tacklas med dels äter hon ju concerta för ADHD vilket medför stor risk för missbildningar på foster. Men det är ju lätt så här innan att "ta" beslut en annan sak att genom föra dom. Vi får helt enkelt se i morgon. Hoppas naturligtvis inte att det är nåt såhon måste lägga till en abort på sin må dåligt lista.

Har kört ett pass på cykel idag. Har inte kört ett ordentligt på hela förra veckan så det var skönt att få ur sig lite stress och frustration. Möte upp dottern vid svampen och köpte varsin glass och satt där och bara hade det mysigt. Härligt.

Nåt annat som inte är så härligt är att jag inte kan lägga upp bilder som jag tagit idag för det fattas nåt. Antagligen är det för att när min far lämnade in min dator hos en han kände för liiiiite virus rensning så frågade jag om han behövde windows programet men ikke det behövde han inte. Och nu står jag här med en dator utan windows. Har ju ett program att installera men måste föra över en massa på usb först så jag inte tappar bilder dagböcker dotterns skolarbete mm mm. Hm får ta och sätta mig och göra det nån dag när jag jag har tid och vet hur fan man gör. Bilderna tror jag att jag fixar men resten vete fan. Aja får höra mig för bland alla data nördar.
Hmm jag som hade en så härlig bild på svampen (örebros vattentorn) med en alldeles klar blå himmel. Får som sakt fixa det och sen redigera i bloggen med en massa härliga bilder.