torsdag 10 februari 2011

RÄVEN RASKAR ÖVER ISEN.......

En otroligt tråkig dag som utvecklades till lite drama. Legat hemma och snorat hela dagen  jäkla bihåler blir galen på dom. I väg till läkarn i morgon om man hinner.
dottern hade frilufsdag i dag skridskor stod på schemat. Hade en liten tanke som sa aj aj aj efter dotterns vurpa på isen förra veckan. Fick samtal från skolan om att hon ramlat å slagit i knäna och huvet
min mamma var på väg att hämta henne då hon körde henne och en kompis i morse. Fick hem henne stapplandes och med 2 tennis bollar av svullnad på knäna. Som tur är är det hjälm krav i skolan så huvet klarade sig. Men knäna är det sämre med. Vad jag kan se är det inte lika farligt som det ser ut. Lite expert på knän har man ju blivit med åren då man själv har gjort en och en annan vurpa. Kryckor har vi ju hemma så hon får lite stöd den första veckan så det slipper man skaffa iaf.

Kollad runt lite på facebook i dag och hittade ...... gift med en som liknade mig ganska mycket. Förbannar att man har så svårt att ta killar på allvar. Han ville nänligen bygga en framtid med mig men jag trodde inte på det och nu står jag ensam och han gift. Fan kanske ska försöka lita på män i framtiden. Han var ju så underbara suck. Ja ja finns väl nån annan där ute eller inte. Har förr kännt att jag klarar mig själv ensam är starkast men dom sista 3 åren har jag känt att det skulle vara skönt med en partner. Problemet är att har man varit singel så länga som jag varit nästan 14 år med enstaka korta förhållanden så har man en lista, inte med 10 punkter utan med minst 100 punkter som man söker hos nån. Det ska va si och det ska va så men den största punkten är att man ska kunna lita på den man är tillsammans med. Vilket efter 14 års singel liv inte är det lättaste då jag  har på det klara med vad det finns för svin där ute även den mest gulliga omtänksammaste killen hoppar mer än gärna i bingen med andra. Och den man inte skulle komma på tanken att den var sån är nog den mest sannolika som är ett riktigt rövhål. Ena riktiga rävar är vad dom är. Pessemistisk? Mjo men har du gått i mina skor förstår du.

Annat är att jag saknar A eller iaf luftslottet av våran vänskap. Sen man skaffade fb har man fått ny perspektiv på ens vänförhållanden. Det man trodde man hade var bara lögner. Ååååå hatar när tankarna bara maler och maler. Varför är det si och inte så? varför duger man inte ? Varför??? Tar upp det mer en annan dag för smärtsamt.