söndag 1 maj 2011

EN SUCKIG DAG !!!

Mycket som har hänt sen sist men så lite tid och ork suck. Järn piller is the shit. Får inte längre sånt fruktansvärt sug av att typ slicka på lycktstolpar eller dyligt längre. Inte för att jag gjort det haha men suget ibland har varit stort. Och denna förbannade sol. Dubbel suck. Ja jag måste få klaga DET KLIAR som fan av skiten och värre blir det för varje år som går trippel suck. Inte kul att va 31 och se ut som en finnig tonåring på vår sommar och höst och ibland på vintern när det har varit mycket sol. Och det är inte kul att en del när dom ser händerna när man ska hälsa på dom ryggar tillbaka och man ser att dom tror att man är pest smittad och måste förklara att det inte smittar men dom vill ändå inte hälsa. Massor av suckar. Nog med suckar för i dag. 

Dottern har avslutat sin praktik på rusta och fick typ ett cv att hon har varit punktlig lätt att jobba med underlättat för dom och tagit egna initiativ. Lite stolt blir man ju faktist som mamma när hon får ett sånt bra betyg av dom :) Hon frågade om sommar jobb men tyvärr måste man vara 18 då dom som sommar jobbar ska sitta i kassan och sälja receptfria läkemedel. Vilket man förstår. Det går ju alltid när hon har fyllt 18 om 3 år att söka då.  Hon visade oxå upp ett prov som dom hade för 4 veckor sen och hade G. Vilket gör mig super glad. Mer sånt så kommer det gå super bra för henne i skolan. Hon har ju oxå börjat med ADHD medicin, än har vi inte hittat rätt dos men lite lugnare har hon nog faktist blivit. Ska öka dosen i morgon bitti så får vi se i morrn kväll om det hjälpte.

Själv var jag på en egen ADHD undersökning i veckan. Har inte fått svaret än för jag hade en psykolog som gick andra  året och var tvungen att få ett utlåtande av en färdig utbildad läkare. Hoppas man får svar i veckan som kommer. 

Följde med mammsen till Askersund och hittade en väska som tyvärr stinker lammnappa typ och en snusnäsduk i grönt. Dottern fick en med yin och yan. Är så svårt att handla till henne så jag får ta det när hon är med istället. Ska försöka lägga upp bilder ska bara komma på hur man gör. 

I morgon blir det kalas hos syster. Japp har försonats med henne. Vi tom pratade i normal samtalston med varandra och jag fick faktist mitt sakt för en gångs skull. HÄRLIGT. 

Dansken ringde oxå igen i veckan. Fattar inte hur män funkar. Visar man intresse så får man kalla handen är man inte intresserad så är dom jätte intresserade. Har ransakat mig själv och kommit fram till att han inte kan såra mig igen så som han gjort. Det finns inga såna känslor kvar hos mig bara sketna rester som jag klarar av. Så har beslutat att han får komma hit. Ja ja jag vet men JAG BEHÖVER FÅ MIG LITE JAG OXÅ  hahaha. Är alldeles för länge sen. Det är inte så att det inte har funnits tillfällen utan att tillfällena har funnits men jag har när man haft lite innanför västen somnat. Och jag vet vad jag får med dansken så han får duga tills jag orkar "ragga" haha.