tisdag 14 juni 2011

EN HIMMLA MÅNGA MÅSTEN OCH ANNAT SKIT...

Bläää allt står mig upp i halsen. Möten hit och möten dit. När får man koppla av egentligen? I fredags hade jag 2 inbokade möten, i dag ser det helt annorlunda ut. Hela jäkla veckan är smokad med möten , måsten och fix. Känner mig som en urvriden trasa. Känns som om livet kramar ur det sista ur en. Suck. Fick jag 3 önskningar skulle jag självklart önska att dottern fick må bra och pengar på banken men oxå en hel jäkla vecka utan en massa möten och måsten. Har försökt att komma i väg till läkaren i över en månad nu men hittar fan ingen tid till det. Får "stå" ut med att ha förbannat ont tills man hittar en lucka. Inte kul att ha ont som fan i bihålerna så 2 alvisar och 2 ipren inte ens funkar. Känns ändå som om man fått en och en annan smäll på käften. Grrrr. Har möte på skolan i morgon eftersom dotterns lärare har glömt att säga till henne om en uppgift som betygen grundar sig på så hon fick ett sträck vilket gjorde mig svin förbannad. Samma lärare har hon i ett annat ämne som hon hade prov i strax innan dom satte betyg och där hade han satt G men när dottern räknade ihop poängen så skulle hon ha MVG. Läraren räknade om och satte VG men det stämmer fortfarande inte fattas ett M före VG. Om nu poäng ställningen är den samma för alla elever vilket det borde vara. Så i morgon ska det fixas oxå.  
Ska oxå upp till en dansskola på stan och anmäla dottern så hon får börja dansa. Hon är överlycklig :)
Måste oxå upp på stan för att fixa ett konto på banken åt dottern så hon har ett eget. Måste oxå till polisen och fixa leg till både dottern och mig då jag upptäckte att mitt har gått ut. Opps. Kanske är bra att ha nåt att legimitera sig med, eller? Så glad att jag har hunnit att färga utväxten så man slipper ha världens fulaste utväxt på leget. Det är lite av vad jag ska göra i morgon. Tvärr tar allt så jäkla lång tid när man ska förflytta sig med cykel. Men man får en redig motions runda iaf. Måste ju se det från den positiva sidan haha.

Och motion fick man i dag oxå. Härligt men kände av att jag tagit ut mig för mycket förra veckan. Fick ont i min stackars höft. Den fick ju oxå sig en redig smäll när jag ramlade på cykeln för 3 somrar sen. Ja ja får bli mer på cykeln istället ett tag fram över. För blodad tand har jag fått. Är faktist skönt att få röra på sig ordentligt  men ännu skönare är det att se resultat. 4,7 kilo på 2 veckor. LÖVELY.
Var i fredags hos goa Maria. En tjej jag har träffat några gånger på fester hos gemensamma vänner. Är så härligt att umgås med henne, finns hela tiden nåt att prata om ,både viktiga och oviktiga saker. Känns heller inte krystat att umgås med henne. Iaf så åkte vi och handlade på dan vid 2 tiden och jag kom inte hem förens vid 23.30 på kvällen. Hon skulle gå ut på kvällen så då skulle en annan gemensam vän komma och ha med sig en tjej som var med förra helgen då jag var med ut. Men hon dök inte upp tyvärr. Men den andra tjejen vi träffade förra helgen kom. Och är super glad att jag har lärt känna henne oxå helt underbar hon med. Vi 3 satt  och hade hur kul som helst. som om vi hade känt varann i flera år. Hur härligt som helst att träffa icke anala människor som man kan va sig själv med och ändå bli omtyckt. Fram med mera såna människor. Har pratat om att vi 3 ska ut inte till helgen men nästa. Kommer bli AWSOME :)))  Detta är precis   vad jag behöver i mitt liv. GOA MÄNNISKOR SOM GER MIG KRAFT . Och inte en massa ego energi tjuvar som nu finns tyvärr.
Måste oxå komma ihåg att ringa min far i morgon bitti eller ja om några timmar för han och hans fru skulle komma hit för dom hade en del att göra i stan med en massa dö tid emellan men hinner ju tråkigt nog inte. Suck inte ofta man träffar dom men får ta det en annan gång. Hade ju sett fram emot det :(
Näpp nu är klockan 5 och om jag ska få ett par timmars sömn måste jag försöka sova nu. Ha det  tills vi skrivs igen.