tisdag 3 maj 2011

19,3 !

19,3 än så länge i vikt ner gång . Jippi det ska firas med en chai latte i dag på stan.
Ståt still i lite över en vecka men nu jäklar börjar det ta sig igen.
Naturligtvis blir det en cykeltur i dag oxå så inte chai latten förstör allt för mycket.
Och pengar kommer förmodligen i dag oxå kan det bli bättre?
Jippi jippi jippi:)

STOLT !!!

Dottern kom hem och hade fått G på både NO och matteproven. Härligt! Känns underbart att hon försöker så gått hon kan i skolan. Det blir nog ännu bättre när hennes ADHD medicin är rätt inställd.  För smart är hon, låg alltid före i skolan innan hon kom in i tonåren. Sen brakade det åt helvete. Märker av ett visst lugn nu hos henne efter hon börjat med medicinen. Men måste nog höja dosen lite till. Hon själv är positiv till den då hon har lite lättare med alla vardagliga saker runt omkring henne. Sen ser hon det inte som en nackdel att hon gått ner 5 kilo på 2 veckor tvärtom. Om man ser det i plånboks perspektiv så kommer det att bli dyrt att köpa ny kläder till henne. Köpte ny byxor till henne för 3 veckor sen och dom har hon redan krympt ur :) Det ända som är negativt runt henne nu är att hennes flickvän inte kan bestäma sig vad hon vill med henne. Det görs slut och blir i hop om vart annat. Vilket gör att hennes humör skiftar lika ofta som en svensk sommar. En annan posetiv sak är att det inte bråkas lika mycket här hemma. Det ger mig hopp om att jag kanske får tillbaka min härliga spralliga goa unge. För go det är hon tyvärr har det inte varit mycket av den sorten det senaste året. Men jag lever på hoppet det är det som får mig att orka fortsätta att kämpa.

Pengar, pengar, pengar blir så trött när pengarna inte kommer som dom ska och man får vänta och vänta. Hoppas jag får dom den här veckan gärna i morgon annars vet jag inte vad jag gör.
En rolig grej är att Fablernas värld vol 1 släpps den 4/5. Är helt lyrisk över det ,älskade det programmet när jag var liten och satt alltid bänkad när det skulle börja. Min gulliga mamma har lovat att köpa ett ex till mig när hon ändå ska ut och köpa sitt. Naturligtvis betalar jag henne. Men det är gulligt av henne att tänka på mig så jag och dotten kan njuta av fablernas värld på onsdag. Jippi.

Ska ju försöka lägga upp lite bilder oxå som jag lovat men det är inte det lättaste när nätet är segt som jag vet inte vad. Ska försöka få upp dom i veckan. Bara det att dygnet inte har så många timmar och kroppen säger ifrån. Är oxå inne i en jobbig period med denna jäkla sol. Blir galen på den. Det svider och kliar och det är förbannat iriterrande att ha blåsor mellan fingrar och tår som skaver hela tiden. Hårbotten är extra drabbad i år. Och jag som bara måste färga håret innan jag blir galen på denna fula utväxt. Klippa mig måste jag oxå försöka ta mig tid till. Har inte haft nåt möte inbokat idag men tiden har sprungit i väg på en massa tråkiga hushållsgöromål. Måste oxå ta mig tid att hänga upp dotterns nya gardiner. Svarta blev det så det matchar hennes rullgardin. Mina gardiner som jag skulle hängt upp för flera veckor sen ligger fortfarande i sin förpackning ostrukna  och alldeles härligt gröna. Kommer bli snyggt med den gröna tavlan som jag fick av syster i helgen då hon fyllde 33. Ska bara hitta den förbannade hammaren som jag har förlagt nånstans. Fast om jag ska va ärlig så har jag 2 förlagda hammare. Anar att jag blir ägare av en 3:de om jag inte hittar den snabbt. Ska försöka hinna att göra en stor röj i städskåpet för att se om man kan åtminstånde hitta ena av dom. Meddelar hur det går haha.