torsdag 13 oktober 2011

BLOWJOBS!!!!

KATT PSYKOLOG NÄSTA????




Funderar på vad katten vill säga när hon kryper in i micron? Hmm man kanske skulle ta henne till en katt psykolog så hon får jama av sig lite till nån som förstår henne? haha. Försökte att få in en bild på fissen men gick inte utan att dottern vart med :( Vill inte hänga ut henne då jag har skrivit känsliga saker och tycker inte det är okej att göra så. Så när jag får det att funka så kommer det en bild på bönan :)


LITE TVÄRTOM...

Man borde leva livet baklänges
1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.
2. Så vaknar man på ett vårdhem och får det bättre för varje dag.
3. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där, då får man gå ner och ta ut sin pension.
4. Efter ett antal år börjar du arbeta. På din första arbetsdag får du en guldklocka.
... 5. Så arbetar du i 40 år tills du är ung nog att dra dig tillbaka från arbetslivet.
6. Du dricker, festar och har sex och förbereder dig för att ta en paus.
7. Så börjar du i skolan, blir barn, leker och har inga förpliktelser.
8. Dem sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där är centralvärme och roomservice mm.
Och till sist lämnar man denna värld i en orgasm.. =)

DBT MÖTE!!!

Var på det andra DBT mötet i dag och dotterns pappa var med den här gången. Gick bra förutom att jag kom en kvart sent då jag inte längre har en klocka i vardagsrummet då den enda klockan jag hade försvann med den gamla dvd när jag installera den nya så en klocka till vardagsrummet står näst på tur. Har gått och sneglat på en väldigt annorlunda klocka i över 2 år men vet inte hur jag ska kunna få hem den på en sketen cykel för den är STOR. Och kostar 500 spänn. Känns så där att slänga ut så mycket på en sketen klocka men får nog bli det iaf. Måste ju ha nåt och den har riktigt fastnat i huvet på mig haha. Måste oxå ta mig tid att äntligen lämna in cykeln på lagning hur nu det ska gå då jag använder den dagligen och gärna flera gånger. Och buss åker jag bara om jag är tvingad men gärna inte då heller. Men innan varenda eker åker så är det nog ett måste att fixa till den OCH pumpa skiten oxå. Åker just nu på i princip noll luft i däcken. Det positiva är att man får en riktig genom körare av ben musklerna haha. Btw så har jag insett att jag måste ta några dars vila från allt vad träning heter. Kunde inte rätta ut benen i morse för jag hade så ont i dom av kylan som har kommit nu. Så tar hela helgen och ska göra så lite som möjligt, om det nu går haha