onsdag 6 april 2011

ELVIS LEFT THE BULDING!!!!

Var ute i morse på en promenad och väckte dottern för hon skulle iväg till skolan inga problem så långt.
Kommer hem efter 8 så dottern är i skolan och jag kryper ner i sängen för en liten  härlig förlängd sovmorgon efter all kalabalik i går då dottern ännu en gång försvann. Blev väckt 2½ timme senare av att skolan ringde för dottern inte hade dykt upp. Paniken och hopplösheten stiger i 170 km/h. Paniken bara stiger,Var är mitt barn?
Reder i alla tankar om var jag ska börja att leta nånstans. Går in på hennes rum och ska kolla hennes kalender om hon har skrivit nåt där går mot sängen för att sätta mig och läsa och ser en 2 cm lång hår tess sticka upp under täcket. Och där ligger hon snarkandes helt ovetande om vilken kalabalik hon ställt till med. Haha
Väcker henne och frågar varför hon inte är i skolan och får ett knorrande tillbaks vilket jag kan urskilja en vad är klockan fråga ur. När jag förklarar allt flinar hon och tycker allt är skit roligt. Grrr haha. Ringer upp skolan och förklarar situationen, dom tycker inte det är lika lustigt. Nu när man lugnat ner sig och ser på situationen med ett annat perspektiv så är det ju faktist väldigt kul synd bara att hon missade att uppträda som Elvis i dag.

Nu är det inte många dar kvar. Många tankar som snurrar runt.  Men det ska nog gå bra. Har varit händelse fulla dagar sen jag skrev sist men för mycket och för jobbigt att printa ner det. Får se om jag får till det senare. Har plockat ur djävulen ur bröstvårtan med våld satt stenhårt och är skit öm som fan efteråt. Hade varit bättre att leta upp en studio så dom hade fått gjort det istället. Blir förmodligen infekterat igen vilket INTE är skönt.

Har oxå fått inflamation i hälsenan efter all jäkla motion man fått och dessa eviga promenader. Får tänka att då har man iaf kämpat på. Posetivt tänkande till 1000 här haha. Har oxå hämtat ut 10 sprutor idag som läkarna tyckte att jag kunde ta själv HA HA HA va roliga dom var då. Kan inte ens se en spruta än mindre ta en själv så jag har har ordnat med vårdcentralen så jag får komma dit varje dag i 10 dar. BILLIGT och bra eller hur? NOT. Skulle aldrig funka om jag fick diabetes eller dyligt och var tvungen att ta sprutor kan ju för 17 inte springa på vårdcentralen resten av mitt liv haha. Nu får det bli lite städ och plock  här hemma så det ser lite anständigt ut så man inte får skämmas.