onsdag 24 augusti 2011

LIVET.... OCH ANNAT SKRÄP......

Fan vad livet ska va komplicerat ibland. Iaf för vissa suck. Ja ja skit samma.
Skulle haft möte idag med dotterns pappa på familje tjosan men vart inget för han tyckte det var viktigare att spendera tid med sin son som han träffar jämt istället för att prata om sin dottern som han inte har träffat på snart 2 år förutom när hon har varit hos hennes farmor och farfar och dom har ringt honom och sagt att hon är där och vill träffa honom. + hans egna ord på sista mötet vi hade "ja jag vet inte eftersom jag inte har varit delaktig i hennes liv". Är det då inte bättre att han ägnar lite tid på att försöka reparera det som måste repareras än att skita i det? Ja ja man slutar aldrig att förvånas över hur en del beter sig.

Var ute i helgen , måste ju passa på när dottern ändå sov över hos en kompis som man vet att dennes föräldrar har koll. Är så himla skönt att få den där vuxen tiden för sig själv och koppla bort allt det där jobbiga som man släpar på i vardagen med dottern , dansken mm. Synd bara att en föredetta vän var tvungen att förstöra kvällen för en genom att ta upp en massa skit på krogen. Jag anser att har man nåt att ta upp så gör man det nyktert och inte på fyllan av respekt gentemot sig själv och den andra det handlar om. För nåt jag avskyr är när människor kommer efteråt och skyller på fyllan att det och det har dom inte sakt eller kommer inte i håg. Och är nåt så viktigt så kan man faktist ta och slå en signal 6 månader eller mer innan och ta det då. Annars får det vara. Bad vänligt men bestämt att ringa mig dan efter med orden att jag pratar gärna men inte på fyllan. Onsdag i dag och fortfarande inget samtal. Så jag kan ju bara konstatera att det bara var ett fult knep att förstöra kvällen för mig och inget annat. Men det finns ju folk till allt. Jag går iaf med huvet högt ur det här, känns skönt.
Blir iaf mys i soffan med gos dottern. Nån film blir det oxå eftersom hon efter 2 dar i skolan åkt på nån bacillusk som gjort henne skit dålig :(