onsdag 8 juni 2011

PORR NOVELL ELLER ? HAHAHA

Fy på mig har inte haft tid att uppdatera igen. Och mycket har hänt sen sist hihi. Skrattade hon glatt :) Var ute på HARRYS i lördags. Förfestade hos Maria var jätte roligt alla var på topp. Underbart. Fick kommentarer om att det syndes att jag gått ner helt lovely. Och jag som inte trodde det syndes vart överlycklig. Vart sen dax att bege sig till HARRYS där träffade jag många härliga roliga människor och ohärliga av högsta rang oxå men det var så härlig stämning att det inte gjorde nåt. Träffade oxå I som oxå såg att jag gått ner humöret bara steg i 170 km/h. SEN på uteserveringen fastnade min blick på HONOM. Mmm underbara människa iiii. Hans blick genom borrade mig totalt. Klarade inte att hålla kvar blicken men när jag tittade upp så var den kvar. MAGIC MOMENT typ hahaha. Han kom fram till mig vilket kändes som en evighet och blicken var inte nådig. Han fick fram nåt grymtande och gav mig en kyss. LOVELY!!!! Pratade lite om allt som hänt sen sist (4 år sen) och spänningen låg i luften. VISSTE att vi skulle gå hem tillsammans. Hans kompisar kom fram till honom och kollade menande. Och då kände jag att det var dax att gå. Hade ju oxå nästan precis kommit dit oxå så ville ju vara kvar längre. Festade med dom jag kom med och lite annat trevligt folk. Men hela tiden stötte jag på HONOM. Han viskade att han var tvungen att ha mig. Vilket jag inte hade några problem med hahaha. Festade på eftersom klockan bara var 00.30 men åh vad klockan går långsamt ibland. Vid 1.20 kom han fram och sa att han måste ha mig nu och jag orkade inte stå emot så jag följde med. Var bara tvungen att kolla med en vän så hon kom hem ordentligt för vi skulle ta sällskap hem då vi bor åt samma håll. När det var fixat så skyndade vi oss i väg. Men när vi kom till USÖ så kunde vi inte hålla oss längre utan stack in i dungen/skog som finns där. Sönder bränd av nässlor och myggbiten och jävligt ont i svanskottan (stavning?)
så är jag jävligt nöjd ändå :)))) Tog sällskap hem eftersom vi oxå bor åt samma håll. Och bestämde att vi MÅSTE träffas igen.  Är det inte härligt med spontana händelser så säg ? Vaknade upp på söndagen med blixtrande huvudvärk och en extra kind hmm. Blivit myggbitten på kinden så den hade svullnat upp till nån grotesce boll på kinden. Tur att man har allergi medicin hemma så man inte kliar  sönder sig totalt och får värsta ärren på kinden. Men det var värt det :)

Syster ringde oxå och frågade om det var okej att dottern stannade en dag till och med den baksmällan så var det mer än okej. Skulle önska att jag någonsin vaknar upp utan baksmällan från helvetet. Spelar ingen roll om jag tar en litet glas vin eller om jag kör fullt ut nog fan blir jag lika dålig ändå. Tror det hänger samman med min porfyri. Ska ju helst inte dricka alkohol eftersom det kan sätta i gång en attack. Fast är ju bara gilla läget och stoppa i sig piller och dricka en massa vatten och sova.  Var fortfarande bakis i går men det mesta gick över på kvällen.

En annan tråkig sak är att jag i sommar inte har nån avlastning alls när det kommer till dottern. Suck kommer bli en tung och lång sommar i år. Andledningen är att hon har missbrukat syster och hennes karls förtroende. Förstår dom fullt ut. Men samtidigt känner jag mig en aning desperat. Kommer bli en helvetes sommar med många kamper oss emellan suck.  Är gråt färdig vet hur det har varit andra sommrar när det inte har funnits avlastning. Slutar med att jag går in i denna jävla vägg och så tar det ca 1 år innan jag har återhämtat och reparerat mig igen. Fan vad jag är besviken på dottern. Vad hon gjort tänker jag inte gå in på här. Det räcker att dom som är inblandade vet.

Imorgon blir det iaf en sväng upp på stan för en fika med bästa Linda och prata lite skit. Och bara koppla bort allt jobbigt. Ska passa på att gå in på ÅHLENS oxå och se om dom har nåt roligt att shoppa. En tur till korthuset blir det nog oxå har inte varit där inne sen dom gjort om. Så det blir spännande och se vad dom har.

Nu blir det att fortsätta på james bond nr 11. Moonraker har jag för mig att det var. Ha det bra där ute i cyber rymden :)