onsdag 19 januari 2011

MIN BLOGG MINA INLÄGG.....

Det här är väl MIN blogg och jag skriver väll vad fan jag vill i den? Eller??? Att jag är så öppen om att min dotter kanske har ADHD är att jag inte skäms för det och jag skäms heller inte att min mamma och jag har glasögon eller att en kompis mamma är hörselskadad. Varför jag tar upp nåt sånt vardagligt är för att ADHD är nästan lika vanligt som det. Och det är absolut inte nåt att skämmas för.
Tycker bara det är löjligt och patetiskt att folk håller på att klanka ner på dom som har det.
Tillbaka till sandlådan om ni inte kan bete er vuxet.
Syster ringde mig i dag till min förvåning. Tror hon fick sig en rejäl tanke ställare när jag sa upp kontakten med henne för 3-4 månader sen. Att vi har kontakt i dag är pga att min dotter vart inlaggd och hon ville veta hur det var med henne.Annars hade jag faktist al¨drig mer pratat med henne. Men jag har fortfarnde inte accepterat hennes vän förfrågan på facebook. Vill se först att det funkar mellan oss först.
Bävar för den dagen min mamma går bort å bråken som kommer bli. Har sakt till mamma att det ändå jag vill ha är hennes gammla service å lite små plock men blir det tjafs får hon ta rubbet tänker inte bråka över nåt sånt.
Är under min värdighet att tjafsa om sånt. Har en vän som fortfarande bråkar med sina syskon om vem som ska ha vad fast det har gått nästan 1 år sen deras mamma dog. Sa åt henne att skita i allt och tänka på sin mamma istället. Nä fy för sånt.
I morgon bitti är det möte. Får se vad dom säger om man kan andas ut lite iaf. Försöka tvätta kl 7 i morgon bitti. Har inte tvättat på en månad pga att jag legat sjuk sen jul och absolut inga rena byxor som man kan gå ut i överhuvudtaget. Men ska tvätta upp ett par för hand så man slipper gå utan om det skulle krisa. Åhh vad jag älskar att ha tvättstuga NOT.
Nu blir det att små plocka och diska här hemma suck. Nån som vill skicka en diskmaskin till min brevlåda??? haha