torsdag 14 juli 2011

FÖR GAMMAL???

Skulle ha träffat Mia i dag och hämtat mina grejor hos Sophia men vart ju inte så efter i går. Fan vill ju oxå ha ett socialt liv som alla andra. Kan jag inte få ha det??? Ja ja suck. Vart ett extra insatt möte idag som jag trodde. Bad på mina bara knän om hjälp och avlastning men hon är tydligen för gammal för sånt enligt dom suck. Skulle vara skönt att kunna ta en fika på stan själv med vänner utan att behöva släpa med en 15 åring som sitter och surar. Eller slippa att jaga barnvakt för en kopp kaffes skull med vänner. Hm den dagen kanske kommer den med.... nån gång. Har annars fixat och donat hemma. Och ska krypa runt på alla 4 i morgon och skura golven med borste och trasa. Blir ju så mycket bättre än med en mopp jävel. I morgon kväll blir det film mys med Linda. Blir nog en hel del skvaller oxå haha. Näpp nu blir det att stärka dukar och gardiner innan man skurat golvet. Blir ju så himla halt av skiten haha. Katten gillart iaf. Är ju roligt att ta satts allt man har och gliiiiida haha. En roligt liten filur är vad det är:)

HEAVEN OR HELL... ÄH BARA HELL....

Semestern över tydligen. Gått och samlat på mig en hel del under den här tiden som jag tagit ledigt från bloggen. Som sakt aldrig får man en lugn stund i denna familj , alltid ska det vara nåt. SUCK. Fick ett samtal i från fältarna på stan i dag om att dom träffat på mitt barn full. SUCK FAN HELVETE. När ska ungen ta sig i kragen och skärpa sig egentligen???  Blir så trött på skiten. Och för er som undrar vad fältare är så är det vuxna som går runt på stan och kollar att allt står väl till med ungdomarna och rycker in om det är nån som mår dåligt. Så japp var bara att ge sig upp och börja leta IGEN  S U C K. Hittade henne ganska snabbt som tur var. Men inte hade hon druckit inte (enligt henne själv) fast det man kunde se alkohol ångorna sipra ur käften på henne när hon pratade. Och sluddra gjorde hon inte heller nää häpp. Och jag är gud typ. Kom ju fram efter ett tag att jo lite lite hade hon nog druckit. Förklarade för henne att jag  inte är dum i huvet och går på sånt skit snack. Fick iaf med mig ungen och beordrade henne till sängs på direkten. Hade också en stund förklaring att det är farligt att dricka på hennes mediciner men känner att jag får ta det i morgon med henne när hon nyktrat till. Saken blir ju inte bättre av att vi natten till onsdagen tillbringade natten på akuten för hon hade förmodligen en porfyri attack vilket gör att hon absolut ska undvika allt vad alkohol heter eftersom det kan trigga igång en ny attack. Hon leker med sitt liv den ungen. 

Har under den lediga tiden hunnit med att shoppa nya köksmöbler om jag nu inte nämnt det tidigare. Vart skit bra. Bättre plats än förut vilket är underbart i mitt lilla lilla kök. Har oxå hunnit att fixa en del som jag skjutit upp i månader.Känns underbart att det nu är fixat, jippi. Och vågen går stadigt ner, gått ner 34, 4 nu allt som allt. Känns uber underbart. I morgon blir det städ och fix och fika med Mia. Och dansken kommer efter helgen, nån gång runt tisdag onsdag. Hmm ja ja får göra det bästa av situationen, typ. Ska ragga barnvakt så vi kan hitta på nåt bara vi så kan man kanske få honom att förstå att han faktist sårar när han beter sig som han gör. 
Har ju oxå hunnit varit ute oxå både i midsommar och för en och en halv vecka sen. Sist var det SÅ KUL. Tror jag fick mersmak. Varför har jag suttit hemma och ugglat när det är så kul att gå ut egentligen ? Näpp får bli ändring på det i framtiden. HA`RE GÖTT!