söndag 27 mars 2011

FULLA OCH DUMMA!!!

Prata med fulla människor ska man göra just full. Blir annars lätt att man blir jäkligt frustrerad.
Och om man tänker lite längre så är man lika frustrerande när man själv är full?
Fast man själv tycker man ju att man är jäkligt intlligent på fyllan. Hmm man kanske ska filma en förfest och kolla dan efter, eller kanske inte haha.
Har fått en del idiotiska kommentarer om hur jag skriver och stavar. Skriver och stavar som jag gör för att jag har dyslexsi. Fick lite hjälp i lågstadiet med det men sen fick man höra att man var dum och lat som inte lärde sig att skriva och stava ordentligt. Är lättare att göra det rätt när jag skriver förhand då jag har fått lära mig förhand hur saker och ting ska se ut för att vara riktigt men när jag skriver på datorn så ser inte orden ut lika dant som på papper så antingen gillar ni läget och läser bloggen ändå eller så skiter ni i det. Men fler kommentarer om hur jag skriver är bara löjligt och är ren mobbing. Och mobbing fick jag nog av i skolan utav dom där "tuffa coola" idioterna som fanns på skolan. Har kommit så lång i bearbetningen av sviterna från det att det rör mig inte i ryggen. Tycker bara synd om dom som måste mobba och trycka ner andra för att må bra och höja sig själva.
Och när vi ändå är inne på området mobbing så tycker jag att det borde det bli strängare och hårdare tag för dom som mobbar. En liten tanke bara som jag har och gärna vill höra andras åsikter om är : om en  människa blir mobbad så pass att den inte orkar leva längre borde inte den som har mobbat dömas för mord eller uppsåt eller vad det heter? Den som har mobbat har ju faktist sett till att den som blir mobbad tar livet av sig.  Om du skjuter en människa blir du dömd men om, du mobbar ihjäl en människa så behöver du inte stå till svars för dina handlingar.  Mord som mord eller?
Får räcka för i dag låt mig höra era tankar kring detta.
kramar i massor!