torsdag 8 september 2011

UPPDATERING.....

Mycket som hänt sen sist, alldeles för mycket. Har fått sätta mig och tagit mig en riktigt ordentlig funderare. Och har kommit fram till att jag inte kan leva livet i 240 km/h. Det är miljoner möten hit och dit massor att fixa runt en själv, hemmet , dottern och andra. Spelar ingen roll hur fullt upp man har nog 17 så klämmer man in några möten extra eller startar ett projekt eller ställer upp för andra 24/7. Måste få ett stopp på det hela. Är sjukskriven pga stress med allt som varit med dotter , och dom senaste veckorna har det bara blivit värre. Fått bannor av min läkare att jag ska lugna ner mig innan allt brakar. Men hur gör man det egentligen? Suck. Ja ja har iaf bestämt mig för att dra ner på att vara alla till lags hela tiden och prioritera mig och dottern i första hand. Och dom som inte kan ta det får helt enkelt dra dit pepparn växer.
Nog om det, var hos Mia på vuxenkalas i lördags. Skit kul hade jag. Bra stämning bra samtal häftiga diskutioner dock som man kunnat vara utan men men. Åkte naturligtvis upp till HARRYS där var det skit bra stämning och jag till och med DANSADE. Japp ni som känner mig läste rätt haha. Riktigt kul var det. Sen säger Mia du han ser ut som dansken, jag kollar självklart för ser nån ut som dansken måste man va snygg ;) Tyvärr så ser jag inget så jag skiter i det å fortsätter dansa eller vad man ska kalla det haha. Träffar på en hel del sköna människor. Blir upp raggad av ett stycke lamm kött haha. Iaf kul var det måste ju oxå passa på att be om ursäkt till alla som jag råkade skjuta hårnålar på. Ska alltid komma ihåg från och med nu när jag fixar håret hos nån att jag måste ha 2 förpackningar nålar och inte 1. Slutade på vägen hem med att hela skiten ramlade ner så jag tog ut skiten, trodde jag. Sista hårnålen hittade jag i dag när jag för femtio elften gången satte mig och skulle försöka reda ut den stora hår bollen till hår jag fick i lördags natt. Mamma hittade 3 stycken i hennes soffa i går efter att jag varit där och hämtat sommar soppa. Råkade nämligen sätta sig på dom så en ursäkt till mammsen får det oxå bli :) Dock har jag fortfarande inte fått  reda ut håret. Men det kommer väl det oxå nån dag haha. Iaf så satt jag och Mia och pratade och kom fram till vem den mystiska mannen på krogen va och det var ju fan HAN suck att man missade haha. Snygg som få är han oj oj oj :) Skulle ha varit kul att få prata med honom då vi har ett förflutet tillsammans men kommer fler gånger :)
Har oxå idag klippt och färgat en kompis som var tveksam om jag som inte är frisör skulle fixat men vart super nöjd så hon kommer tillbaka sa hon. Kul att folk uppskattar det man gör. Har oxå i dag byt till mig böcker som jag velat ha sen länge ELDMÄRKT, DEN GRÖNA MILEN, CARRIE och DET. jIPPI  nu ska här plöjas böcker haha. Tränat har jag och hunnit med i morse och 30 minuter på crosstrainern (?) nu på kvällen. Hade planerat att ta mig ut i venaspåret i morgon oxå men känner att min stakars höft måste få några dar att vila upp sig på. Kan inte sitta utan att smärtan strålar som fan. Kanske skulle man försöka hitta en tid att ta sig till läkaren med skiten? I morgon ska jag iaf börja min ADHD utredning för att se om jag oxå har det.   Kan ju konstatera iaf att läkarna misstänker att jag har det annars skulle dom inte kalla en  till del 2 i utredningen. Lite nervös är man allt fast man egentligen behöver vara det. Menar, man blir ju inte annorlunda bara för att man får en diagnos utan livet kanske kan bli lite lättare om inte annat och att man kanske kan få en förklaring på varför man är som man är. Och man kanske kan lära sig hur man inte kör i 240 km/h i 2 timmar och sen är totalt färdig i flera dar framöver. Får se i morgon vad dom säger. Nu ska jag ta hand om disken och små plocka lite här hemma.