fredag 25 februari 2011

GAMMAL HUND GAMMLA VANOR !!!!

Börjar tappa kontrollen över pulver dieten totalt. Har panik har ett datum som jag har satt att så och så mycket ska jag ha gått ner och har ståt still sen i måndags. Har drukit en påse sen i går och inget i dag förutom vatten. Är skit hungrig men kan bara inte få i mig nått pga mina mål som jag bara måste klara.
Hade anoroxia innan jag fick mitt barn och fick bestäma mig för att äta och behålla barnet eller fortsätta att svälta och göra abort. Valde att behålla barnet men gjorde allt helt själv utan läkar hjälp eller någon annan hjälp heller. Och har fått kämpa med det under hela tiden för jag vill verkligen inte sitta i det helvetet igen. Gick upp en del under graviditeten 25.8 närmaare bestämt. vilket inte är konstigt att jag gjorde då jag gick från att äta 2 dl snabbmakaroner i veckan till att äta regelbundet. Fick hormonfel efter graviditeten med blåsor på livmodern och utebliven mens ( ända positiva) och har ökat mer och mer. Och har varit en kamp mot kilona hela tiden och har försökt fixa till vikten men misslyckat totalt. Då jag hela tiden kommit tillbaka till samma anoroxia betende hela tiden. Är skit rädd att hamna där igen. Men vill ju sammtidit få till vikten.
Orkar inte höra smala (men korkade)  människor kommentera mm. Det värsta jag fått höra av alla klåp ord nedvärderingar mm är när en smal kompis som kan äta vad som helst slänga ur sig att den vet hur det är att vara överviktig. Det är som att säga att jag vet hur det är att vara svart. Har man inte suttit i den eller den situationen så tycker jag att man enbart ska knipa käft för man har ingen anning hur det är om man inte varit där själv. Ja det får räcka för nu ska ta lite massage på mitt onda knä och höft slet upp skadan efter cykelolyckan i dag när jag tog en snabb promenad i skogen på ett mycket ojämt underlag. Kommentera gärna puss på er där ute.