lördag 13 augusti 2011

ALLT FLYTER.....

Så där ja känns lite bättre nu, saknar dansken som fan men men så är det tyvärr. Tacka vet jag skype annars hade jag varit ur fattig vid det här laget haha. Är bättre än någonsin mellan oss och kan bara hoppas att det håller i sig. Och förhoppningsvis kommer han och hälsar på i höst JIPPI!!! Håller alla tummar tår mm. Vi har oxå pratat om att jag ska åka dit till nyår vilket jag tänker göra om jag får barnvakt i typ en vecka eller så. Det var ett omtumlande besök på både gott och ont men jag tror vi har rensat luften en hel del nu. Men fan vad män kan vad lömska och korkade ibland suck. Tar mer om dansken en annan gång. Orkar inte sitta och skriva en lååång novell i kväll. Men fan vad han får min värld att snurra :)
Vill oxå bara passa på att påpeka en sak om min blogg. Den är min och jag skriver vad jag vill och när jag skriver om dottern så får hon läsa innan jag publicerar. Och det hon inte gillar tar jag bort av respekt för henne så nu vet ni. Orkar inte med mer påhopp från idioter. Är en väldigt öppen människa överhuvudtaget och tänker INTE sluta med det. Vad du ser är vad du får av mig. Har levt i tystnad alldeles för länge...
Känns ganska skönt oxå att det mesta flyter på dottern sköter sig och mår bra, med dansken går det bra , fått bättre kontakt med syster yster , japp ALLT FLYTER hur underbart är inte det så säg?