lördag 15 januari 2011

BARNLEDIG & URTRÅKAD

Dottern sover över hos en kompis idag för att plugga. Och dom är redan klara med dett messta dom hade.
Otroligt stolt över både dottern och hennes kompis som faktist ägnar en lördag till att plugga istället för som så många andra ungdomar gå ut och supa och leva rövare.
Säger inte att hon är världens ängel, har gjort sin beskärda del av tonårs revolt hon med men det ser ut att ljusna för henne. Fick mail från hennes lärare och hon har varit skit duktig i skolan denna vecka. Haft svårt att komma upp på morgonen så hon har kommit lite försent. Men dom har förståelse ,för hon äter medecin som gör att hon blir fruktansvärt trött.

Var till läkaren i går med henne och vi har äntligen fått en tid efter 15 månader för utredning om hon har ADHD eller inte. Otroligt skönt ska det bli att få reda på om hon har det. Blir så mycket lättare om man får en diagnos att jobba utefrån och kanske medecin så hon blir mer stabil i sättet. Just nu och hela hennes uppväxt har det pendlat otroligt mycket i t ex hennes humör. Blir lättare oxå att koncentrera sig i skolan vilket hon i dag bara klarar en stund och en del lärare tar henne för lat. Vilket hon inte är. Vet hur det är när vi läser läxor tillsammans så klarar hon att koncentrera sig i ca 5-10 minuter sen är det kört. Då börjar hon hålla på med annat istället. 

Vet inte riktigt vad man ska hitta på har sån lust att gå ut för en gåns skull men är inte riktigt frisk än. Har inte ens kommit ur pyjamasen i dag haha. Så det blir nog att städa det man orkar och belöna sig med en bra film och bara ta det lugnt. Siktar in mig på nästa helg istället, Då ska jag bara ut. Har inte varit ute sen i början på augusti. Känner mig som en 75 årig gammal tråkig kärring. Fattas bara att man tar upp stickningen igen haha. Måste ju komma ut åtminstånde EN gång innan livet tar en annan men bättre riktning. Ni som vet vet vad jag pratar om :)
Får nog börja med att plocka upp dottens egen designade "matta" på golvet (kläder). Haha typiskt tonåringar. kramar erika